Een selectie van mijn werk

Hier volgt een aantal projecten waar ik de laatste tijd de huisstijlontwerpen, tekeningen of speciale producten voor maakte.  Recente samenwerkingsprojecten om trots op te zijn.

Brochure met tekeningen

Rosco uit Mechelen biedt bouwplaten die geschikt zijn om wellnessruimten mee te bekleden en te betegelen.
Ik maakte de tekeningen voor de verwerkingsvoorschriften. Ook de opmaak van de brochure met technische productinformatie voerde ik uit.

Waar zit Print Pakt Live tijdens
de Dutch Design Week?

Deze vraag wordt precies beantwoord door Alex Kunst met een nauwkeurige potloodschets. Ik maakte met de schets als voorbeeld een infographic van de Strijp die in het magazine van Print Pakt van de KVGO is geplaatst.

Moving pictures

In opdracht van DSignkamer maakte ik illustraties voor in een patientenfolder en kleine animaties voor op de site. Deze eenvoudige 'moving pictures' worden gebruikt bij de productvoorlichting.

Nieuwe huisstijl voor
CBS De Brink

Voor basisschool De Brink in Leusden maakte ik het ontwerp voor logo en huisstijl. De schoolgids, diverse folders, een prentenboek voor kleuters en de portfoliomap kregen een nieuwe aanblik met frisse kleuren en huisstijlelementen. Een samenwerking met tekstschrijver Rosita Driessen voor Concentus Marketing.

Ouderbetrokkenheid 3.0

In het kader van ouderbetrokkenheid 3.0 wil Joke Siebeler van de Haagse Meester Schabergschool de communicatie naar de ouders op orde hebben. Onderdeel hiervan is de schoolkalender voor de ouders. Naast de feestdagen, studiedagen en projectweken staat voor ouders ook de belangrijkste informatie uit de schoolgids op de kalender. Door het heldere en vrolijke ontwerp is het een aantrekkelijke informatiebron voor ouders. En... de kinderen hebben zelf de tekeningen gemaakt!

Twee nieuwe vogeltjes

Ook basisschool de Notenkraker in Den Haag kiest voor een gedrukte schoolkalender waarin belangrijke onderwerpen uit de schoolgids zijn verwerkt. Zij merken dat informatie met een kleurrijke kalender beter blijft hangen bij de ouders. De kalender past in de bestaande huisstijl. Twee vogeltjes ontbraken nog in de huisstijl van de Notenkraker, daarom vroeg directeur Barbara Mindé of ik het overblijf en het gezonde vogeltje wilde tekenen. De schoolgids is ook gelijk aangepast.

Vitaliteitsreis voor gezonde werknemers

Een vitaliteits­programma is een belangrijk onderdeel voor bedrijven die zich inzetten voor duurzame inzetbaarheid. InReturn.fit adviseert en begeleidt bij het opzetten van een vitaliteits­programma op maat. De 'reis' die werknemers maken heb ik samen met Merlin Jurg gevisualiseerd met deze kaart (formaat A5).

Hoe begin je fris het nieuwe schooljaar?

Stadspedagoog Agnes Pols ontwikkelde een placemat om de onderwerpen voor het startgesprek aan het begin van het schooljaar duidelijk en zichtbaar voor leerling, ouders en leerkracht op een rij te hebben. Een leuke vrije opdracht voor onder- en bovenbouw.

HVO Querido muziekprojecten

De projectgroep HVO querido DOET! wilt een ontwerp voor een nieuw projectlogo. Later volgt het logo voor de Open Podium Dagen in opdracht van Lies Schilp. Voor de muziekprojecten van KWIK van dezelfde organisatie maakte ik ontwerpen voor diverse flyers en posters.