OVER META

Wie ben ik?

Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij de overheid, ontwerpstudio’s en een tijdschriftenuitgeverij, geniet ik sinds 2016 van de veelzijdigheid van mijn eigen bedrijf. Ik werk voor organisaties die als doel hebben om mensen wijzer, gezonder of gelukkiger te maken.

Ik vind dat elk waardevol project professionele vormgeving verdient. Ik word blij als mensen enthousiast over hun project vertellen en mij daarin meeslepen, zodat de ideeën in mijn hoofd ontstaan. Ik breng hun waarde in beeld zodat ze klanten vol trots kunnen laten zien wat zij voor de ander en de samenleving kunnen betekenen.  

Ik houd van mijn monumentale straatje en van de lokale geschiedenis. Ik woon al jaren in het centrum van Hilversum. Dat bevalt me goed, alles is in de buurt: het station, het marktplein met de gezellige foodhall en het filmtheater waar ik vrijwilliger ben. En overal bos en hei op wandelafstand.

De laatste jaren fiets ik met mijn man graag naar verre bestemmingen. Onderweg kom ik leuke situaties tegen. Als ik dan tijdens de trip kampeer is het heerlijk om in de stilte van de nacht buiten te zijn. Even niet online, ook weleens lekker.