OVER META

Wie ben ik?

Sinds 2016 werk ik als grafisch vormgever vanuit mijn studio aan huis. Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij de overheid, ontwerpstudio’s en een tijdschriftenuitgeverij, geniet ik nu van de veelzijdigheid van mijn eigen bedrijf! Ik werk voor allerlei organisaties die als doel hebben om mensen wijzer, gezonder of gelukkiger te maken.

Ik word blij als mensen enthousiast over hun project vertellen en mij daarin meeslepen, zodat de ideeën in mijn hoofd ontstaan en ik niet kan wachten om ze uit te voeren. Ik vind dat elk waardevol project professionele vormgeving verdient. Ik breng hun waarde in beeld zodat ze klanten vol trots kunnen laten zien wat ze voor de ander en de samenleving kunnen betekenen.

Projecten waar ik de laatste tijd met veel plezier de vormgeving voor heb gedaan zijn de handleiding en de gesprekstool Educatief Partnerschap van de Vrije Universiteit en de lay-out van de expositie van het verkeershuisje van Dudok. Maar ook het boekje voor Astrid, die haar blogs in een boekvorm wil uitgeven.

Ik houd van mijn monumentale straatje en van de lokale geschiedenis. Ik woon al jaren in het centrum van Hilversum. Dat bevalt me goed, alles is in de buurt: het marktplein met de gezellige foodhall, het filmtheater waar ik vrijwilliger ben, het station en de bossen op wandelafstand, naar welke kant ik ook ga.

De laatste jaren fiets ik met mijn man graag naar verre bestemmingen. Onderweg kom ik zoveel grappige situaties tegen. Als ik dan tijdens de trip kampeer vind ik het heerlijk om in de stilte van de nacht buiten te zijn. Even niet online, ook weleens lekker.